לןגן

תפוח אדמה בתנור מוקרם

מאת: סטלה פסטרנק, פורסם: 05/02/2016 | 07:51
תפוח אדמה בתנור מוקרם

תקציר המתכון: תפוח אדמה בתנור מוקרם

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת גדולה מטגנים בצל עד להזהבה. מוסיפים את השום והפטריות עד להשחמה. מוסיפים את השמנת לבישול ואת התבלינים. מרתיחים ומוסיפים חצי מכמות הגבינה ומערבבים עד שהגבינה נמסה ומכבים. מסדרים בתבנית את תפוחי האדמה אחד ליד השני ואחד מעל השני. שופכים את כל התערובת. מסדרים שהתערובת תגיע לכל תפוחי האדמה ומפזרים את חצי הגבינה הנותרה מעל הכל. שמים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות בקומה התחתונה לשעה. ולאחר מכן שמים לעוד רבע שעה בקומה העליונה להשחמה. בודקים עם קיסם אם התפוח אדמה רך