לןגן

רביולי ברוטב פטריות

מאת: סטלה פסטרנק, פורסם: 05/02/2016 | 05:07
רביולי ברוטב פטריות

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים סיר על אש בינונית ומוסיפים את החמאה. מוסיפים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את השום ואת הפיטריות ומטגנים עד להשחמה. מוסיפים את השמנת לבישול ואת כל התבלינים. מערבבים ומביאים לרתיחה. מורידים את האש להכי קטנה ומוסיפים את המים. כשהרוטב מוכן מוסיפים את הרביולי המוכן ומערבבים הכל לאיחוד. מבשלים כ5 דק ביחד ומכבים