סלט פטריות, נבטים ואגוזים מסוכרים
מאת: מירי גולני, פורסם: 02/02/2016 | 20:27
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
לאחר הכנת הסלט להוסיף
סלט
-
1 קופסא נבטים גסים
-
6 יחידה גבעולי בצל ירוק שטופים וחתוכים לפרוסות קטנות
-
2 קופסאות פטריות שמפיניון שטופות ופרוסות
רוטב
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1/2 כוס רוטב סויה
-
2 כפות סוכר חום
-
1.5 כפות חרדל דיזון
-
מלח ופלפל - לפי הצורך
אופן הכנה
-
לערבב את כל מצרכי הסלט
-
1/2 שעה לפני הארוחה לשפוך את הרוטב על הסלט ולערבב. אני הוספתי מעט מים לרוטב כי הוא היה חזק ומרוכז מדי.
-
לבסוף להוסיף לסלט את האגוזים המסוכרים ולערבב. לקשט מלמעלה עם האגוזים.