לןגן

קרנץ' שוקולד

מאת: לימור אלבכור , פורסם: 02/02/2016 | 09:26
קרנץ' שוקולד

תקציר המתכון: 5 מרכיבים בלבד לעוגת קרנץ' שוקולד מדהימה שתמלא את הבית בריח של אפייה לקראת שבת. חובה!!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למריחה

אופן הכנה

  1. להפשיר את בצק המעדנות למשך לילה במקרר

  2. לשטח את הבצק ולחלק ל - 2 ריבועים שווים, כל ריבוע ישמש כרולדה נפרדת.

  3. לרדד כל ריבוע בנפרד

  4. למרוח על כל ריבוע ממרח שוקולד השחר, לפזר מעל חלבה מפוררת ושוקולד צ'יפס ולגלגל לרולדה.

  5. ללחוץ על כל רולדה עם כף היד עד שנוצר מלבן ארוך, לחצות כל מלבן ל - 2, ליצור צמה מכל מלבן, ולהכניס לתבנית אפייה מלבנית משומנת.

  6. להניח להטפחה למשך חצי שעה עד 40 דקות.

  7. למרוח על כל רולדה ביצה ולהכניס לתנור לחום של 170 מעלות למשך חצי שעה.

  8. לקרר, להגיש ולהנות.