לןגן

בריוש - לחמניה מתוקה במילוי שוקולד

מאת: לילך טייב, פורסם: 01/02/2016 | 19:59
בריוש - לחמניה מתוקה במילוי שוקולד

תקציר המתכון: והילדים משוגעים על זה...

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 32, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מנפים קמח לקערה גדולה. יוצרים גומה במרכז הקמח ומוסיפים לתוכה את השמרים ומכסים חזרה עם הקמח. מסביב שמים את הסוכר. מוסיפים את המלח בצד הקערה. מוסיפים מים ושמן ולשים הכל יחד לבצק רך וגמיש ומעט דביק. מכסים ומניחים בצד לתפוח למשך שעה.

  2. יוצרים כדורים קטנים מן הבצק (יוצא 32 כדורים אם מחלקים את הבצק באופן שווה). מועכים מעט כל כדור עם כפות הידיים ומניחים במרכז 2 קוביות שוקולד, סוגרים חזרה לכדור עגול ויפה. מניחים את כל כדורי הבצק הממולאים בשוקולד בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. מורחים מהחלמונים על כדורי הבצק ומפזרים מעט שומשום. אופים בחום בינוני, 180 מעלות, למשך כ-25 דקות.