לןגן

מרק חומוס ותפוחי אדמה עם כדורי בשר

מאת: לילך טייב, פורסם: 01/02/2016 | 19:39
מרק חומוס ותפוחי אדמה עם כדורי בשר

תקציר המתכון: לימים קרים עוד מרק חם וטעים.

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למרק:

לקציצות:

אופן הכנה

  1. בסיר רחב וגדול מטגנים את הבצלים עד להזהבה. מוסיפים את החומוס, תפוחי-האדמה, העגבניות המגוררות והתבלינים. מוסיפים מים עד גובהה חצי הסיר. מביאים לרתיחה.

  2. בקערה נפרדת שמים את כל מרכיבי הקציצות ומערבבים הכל יחד עד לקבלת עיסה אחידה. כשהמרק רותח יוצרים כדורים קטנים ומכניסים לתוך המרק. כעת כשהקציצות בתוך המרק, המים צריכים להיות בגובהה כסנטימטר מעל הקציצות אם יש צורך מוסיפים מים. מביאים שוב לרתיחה ומבשלים כשעה.