לןגן

מילוי אצבעות נוטלה ושוקולד מריר

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 15/04/2015 | 18:31
מילוי אצבעות נוטלה ושוקולד מריר

תקציר המתכון: בצק השמרים שלי..!!! הכי טוב שיש!! תשכחו מכל המתכונים שהיה לכם עד היום....הפעם נוטלה קוקוס...וקוביות שוקולד חלב.. ומילוי פרג!!!!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מילאתי עם נוטלה ..על הנוטלה שמתי קוביות שוקולד חלב וקוקוס....חלק מילאתי מילוי פרג....חלק מילאתי נוטלה ועלייה שוקולד ציפס לבן..ושבבי חלבה

  2. מחלקים את הבצק לשש....מרדדים כל חלק.. מורחים על חצי ממנו מלית ובחצי השני חותכים רצועות...מגלגלים לרולדה...וככה יוצאות אצבעות..

  3. את המתכון לבצק אפשר למצוא בספר "בצק לעוגת שמרים"