לןגן

גלידה בטעם בננה

מאת: אתי ממן, פורסם: 01/02/2016 | 09:41
גלידה בטעם בננה

תקציר המתכון: געגועים לקיץ!

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לציפוי

לגלידה

אופן הכנה

  1. ממיסים 100 גרם שוקולד חלב, מצפים תבנית סיליקון גלידה, מקפיאים רבע שעה, ממיסים שוקולד לבן עם 250 גרם שמנת מתוקה, מכניסים למקרר שעה, מקציפים לקצפת רכה 250 גרם שמנת מתוקה, אבקת מוס בננה, תמצית בננה, יוצקים על השוקולד, מקפיאים לילה, ממיסים 100 גרם שוקולד חלב, יוצקים על הגלידה הקפואה ומיישרים, מחזירים למקפיא. מנפלאות המטבח של אתי ממן באהבה...