לןגן

שקשוקה

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 15/04/2015 | 17:47
שקשוקה

תקציר המתכון: שקשוקה משגעת ופיקנטית

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן חצי פלפל חריף חתוך קטן.. עם הרבה שמן....לחתוך 4 עגבניות לקטן קטן...להוסיף רוטב שקשוקה מוכן של טל.. למחבת. אם לא שמים רוטב שקשוקה אז לחתוך 8 עגבניות....יחד עם חצי כוס מים...לבשל חמש דקות שהכל רך.. אש בינונית מכסה סגור...להוסיף כף פפריקה מתוקה בשמן...כפית פפריקה חריפה.. חצי כפית כמון...כפית מלח...וכפית פלפל צ'ומה....לערבב הכל ולהוסיף 6 ביצים עם מכסה פתוח ..לערבב רק את החלבון קצת עם מזלג.. לבשל על אש בינונית עד שהביצים נעשות...שקשוקה טעימה צריכה הרבה שמן......אז אם צריך להוסיף...ומים להוסיף רק טיפה עם צריך.. שהרוטב יהיה עשיר...