לןגן

סמבוסק בשר או חומוס

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 15/04/2015 | 17:19
סמבוסק בשר או חומוס

תקציר המתכון: סמבוסק!!! מעדן!!! בקלי קלות!!!...ללא התפחות!!!....קריספי!!!!..תהנו!!!

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מילוי בשר

מילוי חומוס

אופן הכנה

  1. חצי קילו קמח...חצי שקית שמרית...או כף שמרים יבשים...כפית מלח.. כפית סוכר...חמש כפות שמן...ובערך אחד וחצי כוס מים חמימים...ללוש לבצק נוח לא דביק...את המים בהדרגה לקבלת בצק נוח...

  2. מילוי: לטגן בצל.. להוסיף חצי קילו בשר טחון.. ותבלינים...לערבב לטגן ולקרר...לאחר שהבצק מוכן.. מרדדים הכי דק שאפשר על משטח מקומח... וקורצים צורה שמים מלית באמצע.. סוגרים ומהדקים שוליים עם מזלג שלא יפתח... ומטגנים בשמן עמוק...לא מחכים עם הבצק לשום תפיחה...מעבירים לנייר סופג!!!!!

  3. 2 קופסאות חומוס שימורים...לטגן קודם ארבע בצלים קצוצים ולהוסיף 2 קופסאות חומוס שימורים מסוננים לערבב ולמעוך עם מזלג ואז 3 כפיות כמון מלח פלפל לקרר