לןגן

מרק חומוס יווני

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 15/04/2015 | 16:48
מרק חומוס יווני

תקציר המתכון: מרק חומוס יווני..ליום חורפי!!!!. או סתם בשביל הכיף

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 24 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות חצי קילו חומוס יבש...כל הלילה עם כפית מלח וכפית אבקת סודה לשתייה...לשטוף ולסנן...לשים בסיר 7 כוסות מים.. כוס שמן זית...2 כפיות מלח...4 עלי דפנה...פלפל שחור...בצל גדול חתוך גס...ואת החומוס...להכניס לתנור לעשר שעות...100 מעלות....אני שמתי בסיר בישול איטי...!!!!...מגישים עם פלחי לימון...!!!