לןגן

מרק גולש

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 15/04/2015 | 16:24
מרק גולש

תקציר המתכון: מרק גולש הונגרי עשיר!!! פיקנטי

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 4 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים בצל חתוך בשמן בסיר...מוסיפה ארבע שיני שום חתוכים ומערבבים שלא ישרפו....ומוסיפים כף פפריקה מתוקה...מערבבת ומוסיפה את קוביות הבשר.בערך 600 גרם בשר מספר 5 חתוך לקוביות....מערבבת כמה דקות ושמה עוד כף פפריקה מתוקה..מערבבת ושמה..מים עד לכיסוי הבשר...ונותנת לזה שעתיים ...ובודקת כל הזמן שיש מים..ולערבב מדיי פעם..שהמים יכסו את הבשר...לאחר שעתיים את מוסיפה...מים עד שלושת רבע גובה הסיר ..כמעט עד הסוף...מוסיפה...רסק עגבניות קטן...עגבניה חתוכה...גמבה חתוכה...פטרוזיליה קצוצה...ו 2 תפוחי אדמה חתוכים לריבועים קטנים...שמה מלח פלפל כפית פפריקה חריפה...כפית כמון כף אבקת מרק...חצי כפית כורכום...וכף סוכר...משאירה על אש נמוכה שעה וחצי...טועמת ומתקנת...סך הכל הבישול שלוש שעות וחצי...על הגז..מי שאוהב חריף...שימיו יותר פפריקה חריפה ..אני גם שמתי צ'ילי גרוס!!!!!...