לןגן

עוגיות טחינה נמסות בפה

מאת: אביה אשואל, פורסם: 31/01/2016 | 16:33
עוגיות טחינה נמסות בפה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 40, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשפוך את הקמח, אבקת האפיה לקערה ולערבב

  2. לשפוך את הסוכר ואת הסוכר וניל

  3. להמיס חמאה במיקרו (40 שניות) ולשפוך אותה ביחד לתערובת עם הטחינה

  4. לערבב את כל החומרים עד לתערובת אחידה (לא להתעסק יותר מדי עם הבצק, על מנת שישאר פריך).

  5. לעשות עיגולים קטנים ולשטח טיפה,להניח על התבנית ברווחים (העוגיות מתרחבות)..

  6. ניתן להוסיף מעל אגוזים

  7. להכניס לתנור בחום של 170 מעלות ל-20 דק' / עד שזה מזהיב

  8. לאחר שמוצאים מהתנור לפזר מיד אבקת סוכר. שימו לב התערובת לא צריכה לצאת פירורית(כנראה ששפכתן יותר מדי קמח) ולא נוזלית (לא ערבבתן את הטחינה טוב, במקרה ופתחתם טחינה חדשה).

  9. בנוסף לא לגעת בעוגיות לאחר שהוצאתן מהתנור עד שהן לא מתקררות, כי אז הן ישברו.

  10. (כשרשום כוס = כוס חד פעמים שתיה חמה).