לןגן

קציצות קבב על מקל קינמון

מאת: לילך טייב, פורסם: 31/01/2016 | 16:24
קציצות קבב על מקל קינמון

תקציר המתכון: מקלות הקינמון מעניקות לא רק יופי אלא גם ריח וטעם משובח. הנה לכם מתכון למנה נאה ומשובחת לשולחן השבת או לכל סעודה חגיגית אחרת.

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 12, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים לעיסה אחידה. יוצרים מעין קבבונים מאורכים עם הידיים ומכניסים מקל קינמון לכל קבב, מעצבים שוב את הצורה ומהדקים היטב לקבב. מניחים על מנגל חשמלי או בתנור על רשת במצב גריל, בחום גבוהה בינוני, 200 מעלות. צולים מ-2 הצדדים היטב עד שרואים שהקבבים התבשלו היטב.

  2. מגישים חם ובצורה יפה כמו בתמונה, וזה ירשים מאוד את האורחים שלכם. *אני הגשתי על מצע רוטב מיונז ושום שהכנתי בנפרד, מתכון לרוטב זה תוכלו למצא בספר המתכונים שלי בקטגוריית סלטים, בסלט חסה וטופו מוקפץ. (רק שבמתכון זה הוספתי לרוטב גם פטרוזיליה קצוצה).