תקציר המתכון: עוגיות השושנים המדהימות במילוי קרם וניל שאהבנו גם כשהיינו ילדים
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 40, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
בקערת מערבל להקציף את המרגרינה והאשל עד לקבלת בצק אחיד, להוסיף את החלמונים, הקמח ואבקת האפייה ולהמשיך לערבב עד שנוצר בצק אחיד. במידה והבצק נדבק לאצבעות ניתן להוסיף עוד מעט קמח. לעטוף את הבצק בניילון נצמד ולהכניס למקרר למשך שעה.
בקערה נפרדת להקציף את החלבונים עד לקבלת קצף אחיד להוסיף בהדרגה את הסוכר ולבסוף את אבקת הפודינג.
לחלק את הבצק ל – 4, לרדד כל אחד מהחלקים למשטח מלבני למרוח את תערובת הפודינג ולגלגל עד לקבלת רולדה.
לפרוס לפרוסות בעובי של סנטימטר וחצי ולהניח בתבנית כאשר החלק עם הקרם כלפי מעלה.
לאפות בתנור שחומם מראש ל – 170 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות.