לןגן

מרק טעים..עם צינורת של פסטה

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 15/04/2015 | 08:57
מרק טעים..עם צינורת של פסטה

תקציר המתכון: מרק זריז וטעים

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הירקות לקוביות ולטגן הירקות עם 4 כפות שמן להוסיף את האפונה השועועית והגזר גמדי ולמי שבא את הקופסת שעועית (לא חייב אני אוהבת) ואז לשים 4 כוסות מים רותחים לתת רתיחה להוסיף תבלינים והרסק עגבניות להנמיך את הגז לחצי שעה בערך ואז להוסיף את הפסטה לבשל עוד 5 דקות וזהו..

  2. לבישול הפסטה אני שמה מים בסיר שהמים מבעבעים אני שמה כפית מלח וכף שמן מכניסה את הפסטה ומשלת בערך 15 דקות ומסננת למי שרוצה לשטוף אז שישטוף ואז למניעת הידבקות מוסיפה 2 כפות שמן ומערבבת.