לןגן

מרק קובה טעים ברמות

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 15/04/2015 | 08:43
מרק קובה טעים ברמות

תקציר המתכון: מרק קובה יאמי (:

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 7, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למילוי הבשר

למרק

לקובה

אופן הכנה

  1. לוקחים סיר שמים את הגזר ,הכרוב ,הבצל ,והסלרי עם העלים, ו7 כוסות מים רותחים ו3 כפות שמן להרתיח לבשל 20 דקות ואז להוסיף מלח כורכום מרק עוף ולהנמיך את הגז.

  2. לבינתיים...לוקחים קערה שמים את הסולת שמים את המים והכורכום המלח והשמן מערבבים טוב ונותנים מנוחה של 15 דקות.

  3. לבינתיים לוקחים קערה שמים את כל חומרי הבשר מערבבים חוזרים לסולת לוקחים חתיכה ביד בגודל שזיף משטחים מכניסים מילוי בשר ושמים בעדינות בסיר של המרק וככה הלאה.

  4. נותנים בישול של 20 דקות ובהצלחה.