לןגן

טריפל שוקולד קפוצ'ינו

מאת: אתי ממן, פורסם: 29/01/2016 | 12:09
טריפל שוקולד קפוצ'ינו

תקציר המתכון: טעמים נפלאים!!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבסיס

מוס שוקולד קפוצ'ינו

ציפוי שוקולד

אופן הכנה

  1. להכנת בסיס לעוגה - מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים, אינסטנט, קמח, אבקת אפיה, יוצקים לתבנית רינג לב, אופים 170 מעלות כרבע שעה, מסדרים שקף מסביב.

  2. מכינים מוס שוקולד קפוצ'ינו - מערבבים ג'לטין עם מים קרים שמים בצד, ממסים שוקולד קפוצ'ינו עם 250 גרם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, מחממים 10 שניות במיקרו ג'לטין (שמנו בצד), מוסיפים לשוקולד ומערבבים, מקציפים את יתרת השמנת לקצפת רכה, מקפלים לתערובת השוקולד, יוצקים על העוגה, מקפיאים לילה.

  3. להכנת ציפוי שוקולד - ממסים במיקרו שוקולד מריר עם שמנת מתוקה, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, יוצקים על העוגה הקפואה, מקפיאים כשעתיים ונהנים מטעמים נפלאים מנפלאות המטבח של אתי ממן....