לט"ו בשבט - עוגת תמרים ואגוזים
מאת: מירי גולני, פורסם: 29/01/2016 | 06:44
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
2 ביצים
-
1/3 כוס סוכר
-
1/3 כוס שמן קנולה
-
4 כפות ממרח תמרים מקופסא
-
1/2 כוס מיץ תפוזים מבקבוק של פריגת או חברה אחרת
-
1 כוס קמח תופח
-
3/4 כוס אגוזי מלך קצוצים
אופן הכנה
-
לערבב את המצרכים עפ"י סדר כתיבתם.
-
לשפוך את התערובת לתבנית אינגליש קייק אחת, עד 3/4 מגובהה. לפזר מלמעלה אגוזים.
-
לאפות כ-30 דקות ב- 175 מעלות.