לןגן

פילה סלמון שלם

מאת: מירי לוי, פורסם: 28/01/2016 | 09:09
פילה סלמון שלם

תקציר המתכון: אופיר אחזקה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

הדג

רכיבים לרוטב

רכיבים לרוטב נוסף

אופן הכנה

  1. תחילה מורחים מעט שמן זית עם פלפל ומלח גס ומכניסים את הדג לתנור שחומם מראש שיקבל מכת חום ללא נייר כסף.

  2. את כל החומרים לרוטב אפשר לשים במיקסר, לפזר מעל הדג ולהחזיר לתנור לעוד 20 דקות ב- 180 מעלות.

  3. אפשר גם במקום הרוטב לקנות רוטב טריאקי, למרוח והכניס לתנור לעוד 10 דקות.