ירקות מאודים בתנור
מאת: אורטל עמרם , פורסם: 26/01/2016 | 14:12
תקציר המתכון:
ירקות מאודים בתנור והכי חשוב טעים
קטגוריה: ירקות,
מספר מנות: 12,
זמן הכנה: 1 שעות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2 יחידה בטטה לקוביות
-
1 יחידה חציל לקוביות
-
2 יחידה קישוא פרוס
-
3 יחידה תפוח אדמה לקוביות
-
1 יחידה גמבה חתוכה גס
-
4 יחידה גזר פרוס
-
7 שן שום
-
1 יחידה כרובית בינונית
-
חצי יחידה כרוב לרבעים
-
1 כף אבקת מרק בצל
-
1 כף אבקת מרק עוף
-
1 כפית פלפל גרוס
-
1 יחידה בצל יבש לקוביות גסות
-
רבע כוס פטרוזליה וכוסברה טחונים
-
רבע כוס שמן זית
-
חצי כפית מלח
אופן הכנה
-
לחתוך את כל הירקות לשים בתבנית תנור על גבי נייר אפייה לשים שמן ותבלינים לערבב טוב טוב ולהכניס לתנור שחומם מראש 200 מעלות לשעה.