לןגן

פירה צהוב טעים טעים

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 26/01/2016 | 14:04
פירה צהוב טעים טעים

תקציר המתכון: פירה צהוב כי כל ביס שווה

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלוף את התפוח אדמה לחתוך לקוביות גסות להכניס לסיר עם מים ולהכניס בפנים כורכום מלח המרק עוף ו2 כפות שמן לתת רתיחה ולהנמיך על אש בינונית עד שרך אכח לשפוך את רוב המים ..להשאיר איזה חצי כוס ולמעוך לשים 3 כפות שמן למעוך לערבב לתקן טיבול ..ובתיאבון.