לןגן

לאבנה ביתית

מאת: סטלה פסטרנק, פורסם: 25/01/2016 | 16:17
לאבנה ביתית

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 1 ימים, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים קערה, מערבבים את כל המצרכים עד לאיחוד. לוקחים קערה נוספת שמים בה את החיתול בד, שופכים את התערובת שקיבלנו ותולים על הברז במטבח. שמים קערה מתחת על מנת שתספוג את הנוזלים שיוצאים מהתערובת. משאירים ללילה. בבוקר שופכים את הנוזלים. ואת הלאבנה מעבירים לקופסה. שומרים במקרר.