לןגן

לביבות תפוחי אדמה במילוי בשר(קובה פטטה)

מאת: גלית חדד, פורסם: 25/01/2016 | 11:34
לביבות תפוחי אדמה במילוי בשר(קובה פטטה)

תקציר המתכון: לביבות פירה טעימות במיוחד שילדים מאוד אוהבים ניתן לעשות בסגנון חלבי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מילוי

ציפוי

אופן הכנה

  1. לשים מעט שמן במחבט ולטגן את הבצלים עד להשחמה להוסיף את הבשר טחון למחבט ולהמשיך לטגן עד שיתבשל וישחים ולהניח בצד. בינתיים מכינים את הציפוי מועכים את התפוחי אדמה לפירה,מוסיפים קמח וביצים ותבלינים מערבבים עד שהתערובת תהייה אחידה ללא גושים. מניחים נייר אפיה ומפזרים עליו קמח ,לוקחים כדור מהתערובת של הפירה ומשטחים על הנייר המקומח שמים כפית מהמלית של הבשר באמצע ,מתחילים לקפל מהקצוות עד לכיסוי מושלם של המילוי משטחים מעט עם היד ליצירת לביבה וכך לחזור על אותה פעולה עד להכנת כל הלביבות ,לדאוג תמיד שיהיה משטח מקומח ולקמח את הלביבה משניי הצדדים. מחממים מחבט עם שמן עמוק ומטגנים את הלביבות עד שישחימו משניי הצדדים,לשים על נייר סופג.