לןגן

מילפה

מאת: יה-לי וקנין, פורסם: 24/01/2016 | 15:58
מילפה

תקציר המתכון: לחתוך לריבועים בצק עלים פילאס תורכי ולהכניס לתנור עד שמזהיב קצת להקציף 2 שמנת מתוקה עם פודינג 1 ולמלא בפנים ולמעלה להמיס שוקולד עם קצת שמנת לזלף מעל ולשים אבקת סוכר

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 45 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מרכיבים לקרם

אופן הכנה

  1. אופים את הבצק מקציפים את השמנת עם ה איסטנד מקלפים שוקולד