לןגן

לחוח

מאת: מירי לוי, פורסם: 24/01/2016 | 11:03

תקציר המתכון: פייסבוק

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 9, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להתפיח בכוס

בקערה

אופן הכנה

  1. לערבב את מה שבקערה ומה שתפח עם 4 כוסות מים פושרים.

  2. לערבב בעזרת מטרפה, לאחר 10 דקות לטרוף שוב.

  3. לכסות ולהתפיח 40 דקות. הבצק צריך להיות דליל.

  4. לקחת מחבט בינונית למרוח מעט מרגרינה/שמן ולצקת מעט מהתמיסה. לחמם, לאחר שלכל הבלילה יש חורים והיא שחומה, להוריד מהמחבט למגבת, לשטוף במים קרים את המחבט, ליבש במגבת, למרוח שוב מרגרינה ולשים עוד בלילה.