לןגן

באונטי בייתי

מאת: לימור אלבכור , פורסם: 23/01/2016 | 14:33
באונטי בייתי

תקציר המתכון: מכינים בבית את חטיף הבאונטי המוכר וקוצרים מחמאות.

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

ציפוי שוקולד

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב את הקוקוס, החלב המרוכז ואבקת הסוכר לתערובת אחידה.

  2. ליצור גלילים קטנים ולהניח על מגש מצופה בנייר אפייה, להכניס למקרר לחצי שעה כדי שהצורה תתגבש.

  3. בינתיים להמיס על בן מארי (אמבט מים) את השוקולד עד שייהיה חלק לגמרי וללא גושים.

  4. לסדר את הקוקוסים על רשת מעל מגש, לשפוך מעל את השוקולד שייצפה את כל הקוקוסים ולהכניס למקרר למשך שעה עד שהשוקולד מתקשה.

  5. להניח על תבנית יפה ולהגיש. תהנו.