לןגן

נגיסי עוף קריספיים בציפוי איטלקי

מאת: לימור אלבכור , פורסם: 23/01/2016 | 14:28
נגיסי עוף קריספיים בציפוי איטלקי

תקציר המתכון: נגיסי עוף עם תערובת תבלינים מיוחדת, שמשאירה ניחוח איטלקי בפה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים 3 קערות. בקערה אחת מערבבים 1 כוס קמח עם 1 כף תערובת תבלינים איטלקית. בקערה שנייה טורפים 4 ביצים עם חצי כוס שמנת צמחית, 1 כף תערובת תבלינים איטלקית מלח ופלפל לפי הטעם. בקערה האחרונה לערבב 1 כוס קורנפלקס עם 1 כף תערובת תבלינים איטלקית

  2. מחממים שמן במחבת. מספיק שמן כדי לטגן בתוכו את השניצל.

  3. טובלים כל נגיס עוף בקמח, בביצה ובתערובת הקורנפלקס ומטגנים עד שמזהיב היטב הופכים צד ומטגנים גם את הצד השני.

  4. מסירים מהאש ומעבירים לקערה עם נייר סופג. מגישים חם ליד סלט ירקות עסיסי עם מעט פלחי לימון