תקציר המתכון: איך עושים את זה? במתכון הזה!
קטגוריה: אורז, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 5 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
בוררים את האורז ושמים בתוך סיר בינוני. מוסיפים את השמן, המלח ואבקת המרק ומערבבים היטב. מוסיפים את המים, מערבבים קלות ומבשלים על אש בינונית למשך 15-20 דקות. כשרואים מן חורים שנהיו באורז והמים התאדו לחלוטין סימן שהאורז מוכן.
*ניתן להכין את האורז גם ללא אבקת מרק העוף, ואם כן החלטתם כך, אז תוסיפו 3/4 כוס מים נוספים. הרעיון הוא בעצם שלכל כוס אורז מוסיפים כוס ו-3/4 מים (ללא אבקת מרק העוף), אך אם החלטתם כן להוסיף את מרק העוף אז לכל כוס אורז יש לשים רק כוס וחצי מים, מרק העוף גורם לאורז להידבק לכן כשמוסיפים אותו יש להוריד בכמות המים. אז תהנו ושיהיה בהצלחה!!!