תקציר המתכון: לארוחת צהריים טובה!
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים שמן בסיר רחב, ומטגנים את הבצל, מוסיפים את האפונה ומטגנים עוד כ-5 דקות תוך כדי ערבוב. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לקוביות בינוניות, מוסיפים אותם גם לסיר, מתבלים בכורכום, קארי, אבקת מרק העוף, המלח והפלפל השחור. מוסיפים מים לסיר עד שכמעט יכסו את האפונה ותפוחי האדמה, אך לא יכסו לגמרי. מביאים לרתיחה.
בינתיים מכינים את עיסת הקציצות: בקערה בינונית שמים את הבשר הטחון ושאר המרכיבים להכנת הקציצות, מערבבים הכל יחד לעיסה אחת. יוצרים כדורים קטנים עם כפות הידיים ומוסיפים לסיר. מבשלים למשך 20 דקות ומגישים לצד אורז.