לןגן

לב סניקרס

מאת: אתי ממן, פורסם: 20/01/2016 | 17:06
לב סניקרס

תקציר המתכון: טעם מושלם!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לציפוי

אופן הכנה

  1. ממסים שוקולד חלב, מורחים בתבנית סיליקון כולל דפנות, מקפיאים 15 דקות, מורחים קרם טופי על השוקולד הקפוא, מעבירים לקערה פצפוצי אורז, גלוקוזה, סילאן, מחממים במיקרו 10 שניות חמאת בוטנים, מוסיפים לפצפוצים ומערבבים, יוצקים לתוך התבנית ומיישרים, ממסים שוב עודפי שוקולד, מורחים על הפצפוצים, מקפיאים חצי שעה, מחלצים את העוגה מהתבנית ומקשטים...

  2. מנפלאות המטבח של אתי ממן באהבה...