לןגן

פילה מושט מטוגן

מאת: מירי לוי, פורסם: 20/01/2016 | 08:27

תקציר המתכון: פייסבוק

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לפני הבלילה- השריה

תוספת- תפו"א

אופן הכנה

  1. נכין צלחת עם חצי כוס קמח

  2. נתבול את הדגים שהשרנו תחילה בלימון ומלח, נשטוף ונייבש טוב

  3. נתבול בקמח ואח"כ בבלילת הביצים ונטגן

  4. נפזר בתחתית התבנית 2 בצלים, נתבל במלח, פלפל וכורכום. נזלוף מעל שמן זית וניצוק 1 כף אבקת מרק מהולה במים חמים. נערבב

  5. נסדר מעל פרוסות דקות של תפו"א כמו מניפה. נתבל מעל עם מלח, פלפל, כורכום. נכסה בנייר כסף, נכניס לתנור שחומם 220 מעלות ונאפה שעה. אחרי שעה נוריד נייר ונמשיך להשחים עוד 20 דקות.