לןגן

מרק בטטות עם ירקות כתומים

מאת: שרי שקרוב, פורסם: 19/01/2016 | 16:16

תקציר המתכון: מרק קליל, מתאים למנת פתיחה לארוחה חלבית/בשרית, גם לצמחונים וגם מתאים לדיאטה - וטעים להפליא !

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 8, זמן הכנה: 25 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקלפים וחותכים קוביות את כול הירקות, שמים בסיר רחב עם מים שיכסו את הירקות עם מלח ושמן זית.

  2. לאחר שהמים מצטמצמים, ניתן להוסיף את שאר התבלינים: פלפל, אגוז מוסקט, ושום (עדיף לכתוש טרי במקום)

  3. מכניסים הכול לבלנדר, ולטחון היטב עד לקבלת קרם. תוך כדי מוסיפים את הקרם קוקוס.

  4. אם המרקם קשה מידי, ניתן להוסיף מים/קרם קוקוס.