לןגן

מרק ירקות עם איטריות

מאת: לילך טייב, פורסם: 19/01/2016 | 14:33
מרק ירקות עם איטריות

תקציר המתכון: קל, פשוט וטעים!!

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולפים ירקות ושוטפים, חותכים לקוביות בינוניות, אני השתמשתי בכל הירקות שהזכרתי במרכיבים, את הסלרי קוצצים, שמים הכל בתוך סיר גדול למרק, מוסיפים תבלינים, שמן ומים עד גובהה 3/4 סיר ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל כ-30 דקות עד שהירקות מתרככים. לקראת סוף הבישול מוסיפים את האיטריות ומבשלים עוד כ-15 דקות, עד שהאיטריות מתרככות. אם יש צורך מוסיפים גם מים בשלב הזה.

  2. אם תרצו יותר פירוט לגבי כמות הירקות תוכלו להעזר במתכון מרק הירקות שלי שבספר המתכונים שלי-קטגוריית מרקים.