תקציר המתכון: קל, פשוט וטעים!!
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
קולפים ירקות ושוטפים, חותכים לקוביות בינוניות, אני השתמשתי בכל הירקות שהזכרתי במרכיבים, את הסלרי קוצצים, שמים הכל בתוך סיר גדול למרק, מוסיפים תבלינים, שמן ומים עד גובהה 3/4 סיר ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל כ-30 דקות עד שהירקות מתרככים. לקראת סוף הבישול מוסיפים את האיטריות ומבשלים עוד כ-15 דקות, עד שהאיטריות מתרככות. אם יש צורך מוסיפים גם מים בשלב הזה.
אם תרצו יותר פירוט לגבי כמות הירקות תוכלו להעזר במתכון מרק הירקות שלי שבספר המתכונים שלי-קטגוריית מרקים.