קטגוריה: בשר, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 60 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
אופן הכנת מילוי הבשר: לטגן את הבצל ולהוסיף את השום הקצוץ עד לשקיפות, להוסיף לתערובת הבשר והאורז. להוסיף את התבלינים ועשבי התיבול ולערבב עד לקבלת עיסה אחידה. למלא את הכרוב.
אופן הכנת הרוטב: לטגן את הבצל עד לשקיפות, להוסיף את השום ולטגן קלות להיזהר לא לחרוך את השום, להוסיף את המים רסק העגבניות והתבלינים. לבשל עד להרתחה להנמיך את הלהבה, לסדר את הכרוב לתת רתיחה קלה להנמיך את הלהבה ולבשל בערך שעה. אם חסר מים אפשר להוסיף. לאחר הבישול אפשר להכניס לתנור להשחמה.