קציצות בשר
מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 19/01/2016 | 10:22
תקציר המתכון:
קציצות בשר קלות להכנה מעולות וטעימות
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 10,
זמן הכנה: 30 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
3 כף כוסברה קצוצה
-
1 יחידה פרוסת לחם שחור מושרת במים
-
1 יחידה בצל קצוץ גדול
-
3 שן שיני שום קצוצות
-
3 כף פטקוזיליה קצוצה
-
2 יחידה תפוח אדמה מגורר
-
3 כף שמיר קצוץ
-
1/2 קילוגרם בשר טחון
-
1 יחידה ביצה
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 1/4 כפית כמון
-
1 כפית פלפל שחור
-
1/2 כפית כורכום
-
קורט קינמון
-
2 כפית מלח
אופן הכנה
-
לערבב את השבר עם יתר החומרים עד לקבלת עיסה אחידה.
ליצור קציצות ולטגן בשמן עד להזהבה.
להניח על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.