לןגן

חציל ממולא בבשר טחון

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 18/01/2016 | 15:50
חציל ממולא בבשר טחון

תקציר המתכון: סנדביץ חציל ממולא בבשר טחון ומטוגן טעים מאד.

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 15, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים למילוי הבשר

אופן הכנה

  1. לטגן בצל עד להזהבה להוסיף את השום הקצוץ את השבר הטחון ולערבב, להוסיף את התבלינים ואת עשבי התיבול לערבב ולבש על אש קטנה עד שהבשר מוכן. טועמים ומשפרים.

  2. לפרוס את החצילים לסנדויצים, למלא במלית הבשר, לטבול בקמח ובביצה ולטגן בשמן. להניח על נייר סופג לספוג את עודפי השמן.