לןגן

עוגה בחושה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 18/01/2016 | 13:49
עוגה בחושה

תקציר המתכון: עוגה בחושה טעימה, קלה ואוורירית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לבצק

אופן הכנה

  1. לקערה שמים את הביצים ומערבלים עם מקצפת, מוסיפים את השמן ומיץ תפוזים ומקציפים עד לקבלת בלילה אחידה מוסיפים את תמצית הרום והוניל. בקערה נוספת מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת אפיה, סוכר וניל. שופכים לתוך קערת הקמח את בלילת הביצים עם השמן ומיץ תפוזים. מערבים עד לקבלת עיסה אחידה. שופכים לתוך תבנית מרובעת ואופים בערך 25-30 דקות, או קיסם עץ הננעץ יוצא יבש.