לןגן

טארטלט שוקולד

מאת: לילך טייב, פורסם: 18/01/2016 | 00:54
טארטלט שוקולד

תקציר המתכון: אין כמו שוקולד, מי לא אוהב? פטיפור טעים, אני בטוחה שכולכם אוהבים.

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 40, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק הטארטלט:

למילוי שוקולד:

אופן הכנה

  1. הכנת הטארטלט: מכניסים את כל מרכיבי הבצק למעבד מזון עם וו לישה גיטרה, ומעבדים עד לקבלת בצק. עוטפים בניילון ניצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.

  2. מוציאים את הבצק מהמקרר. לוקחים בכל פעם חתיכה קטנה מן הבצק, חתיכה שתספיק לכסות תבנית טארטלט קטנה. מצפים עם חתיכת הבצק הקטנה את תבנית הטארטלט. כך עושים עם שאר התבניות וכל הבצק. שמים את התבניות אחת על השנייה בעדינות רבה, בלי ללחוץ. ומניחים בתוך התנור. ראו תמונה מצורפת למטה. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, למשך 15-20 דקות. מוציאים ומצננים ומחלצים מהתבניות הקטנות.

  3. הכנת קרם השוקולד: ממיסים שוקולד וריצ' במיקרוגל או בסיר כפלו על אדים, מערבבים טוב ויוצקים ככפית לכל טארטלט מוכן.

  4. *ניתן לקשט בקצת פירורי ברס לוז. תהנו לילך.