לןגן

סלט טונה

מאת: לילך טייב, פורסם: 18/01/2016 | 00:15
סלט טונה

תקציר המתכון: סלט מעולה!

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בתוך סלייסר מניחים קודם כוסברה ומעל שמים את הגמבה, המלפפונים החמוצים והבצל, קוצצים הכל דק דק. למי שאין סלייסר שיקצוץ ידני קטן ככל האפשר.

  2. שמים בתוך קערה את הטונה, מוסיפים את הירקות הקצוצים, מוסיפים את המיונז והתבלינים. מערבבים הכל היטב ומגישים.

  3. *אפשר לוותר על המיונז, יוצא גם טעים מאוד ללא.