לןגן

בלינצס

מאת: סטלה פסטרנק, פורסם: 17/01/2016 | 12:43
בלינצס

תקציר המתכון: ארוחת בוקר/ערב

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 30, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את הכל בקערה או במיקסר. לאחר שהתקבלה תערובת חלקה מסננים במסננת על מנת להיפטר מהגושים של הקמח. משמנים את המחבת בתרסיס שמן ומנגבים אם יש יותר מידי שמן. שמים על אש קטנה ולוקחים חצי מצקת ושופכים על המחבת. חשוב לשפוך את כל התערובת בפעם אחת על המחבת כדי לשמור על אחידות הבלינצ`ס. שלא יהיה צד אחד שמן והשני דק (אם לא הצלחתם אז לא נורא מוסיפים עוד טיפה תערובת להשלמה). ברגע שהצדדים מתחילים להיות חומים הופכים את המחבת על צלחת גדולה או מגש או קרש חיתוך ומניחים להצטננות. כך ממשיכים עד שהתערובת נגמרת. את הבלינצסים אפשר למלא בכל תערובת העולה על דעתכם