לןגן

לחם טוסט במחבת

מאת: סטלה פסטרנק, פורסם: 17/01/2016 | 11:46
לחם טוסט במחבת

תקציר המתכון: ארוחת בוקר/ערב

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים לחם פרוס ומשטחים אותו עם מערוך כדי שיהיה דק יותר, חותכים את הקרום הקשה מסביב. שמים גבינה בדיוק בצורת הלחם. מסובבים את הלחם עם הגבינה וסוגרים בעזרת 2 קיסמי שיניים. לוקחים מחבת ומשמנים בעזרת תרסיס שמן. מניחים את הטוסטים במחבת ומטגנים על אש בינונית כמה דקות מכל צד.