לןגן

מוסקה

מאת: אורלי וינשטוק, פורסם: 16/01/2016 | 18:50

תקציר המתכון: מתכון שקיבלתי מעופרי (תבנית תנור)

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה מאוד

מרכיבים

רוטב

תוספת לרוטב

אופן הכנה

  1. לחתוך את החצילים לפרוסות (חתיכה עד הסוף חתיכה כמעט עד הסוף כמו סנדביץ'- שניתן יהיה למלא את הבשר בתוכו)

  2. לפזר מלח על החצילים ולהשרותם במסננת כחצי שעה להוצאת הנוזלים

  3. לשטוף את החצילים ולנגבם

  4. לערבב את הבשר טחון עם התבלינים

  5. למלא כל סנדביץ' של חציל במילוי הבשר

  6. לטבול כל סנדביץ' בביצה ופרורי לחם ולטגן במחבת משני הצדדים

  7. להניח את החצילים אחד ליד השני (ללא רווחים) על תבנית של תנור מרופדת בנייר אפייה

  8. לטגן את הבצל בשמן עד לשקיפות להוסיף את יתר חומרי הרוטב ולטגן כ-5 דקות

  9. לשפוך על החצילים את התוספות לרוטב ולאחר מכן להוסיף את הרוטב עצמו

  10. לכסות בנייר אלומיניום ולאפות בתנור שחומם מראש על 175 מעלות כחצי שעה 40 דק'