לןגן

לחם בירה

מאת: אורלי וינשטוק, פורסם: 16/01/2016 | 18:05

תקציר המתכון: מתכון שקיבלתי מאילנה עמרם (2 תבניות אינגליש קייק)

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 2, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור אפיה ל-190 מעלות

  2. לצקת את הבירה לקערה ולהמתין שהבועות יתנדפו

  3. להוסיף את כל החומרים ולערבב ידנית בעזרת כף/מרית (עד לקבלת בצק גס וגבשושי)

  4. לצקת את הבצק לתוך 2 תבניות אינגליש קייק משומנות היטב

  5. ניתן להוסיף מעט גבינה צהובה מגוררת או שבבי בצל לקישוט

  6. לאפות 50 דקות ולהמתין מעט לקירור באוויר החדר

  7. (ללחם פרווה- יש להוריד את הגבינה ולהוסיף במקומה 2 כפות נוספות של אבקת מרק בצל ובמקום החמאה להחליף במחמאה)