לןגן

בקלאווה

מאת: אורלי וינשטוק, פורסם: 16/01/2016 | 17:57

תקציר המתכון: מתכון שקיבלתי מאתי שמחי (3 רולדות)

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

סירופ

אופן הכנה

  1. לשמן תבנית 20/30

  2. לחלק בצק עלים ל-3 חלקים

  3. את חומרי המילוי לערבב לעיסה אחת

  4. למלא כל רולדה ולסגור אותה (להפנות את פתח הבצק כלפי למטה)

  5. לחתוך לפרוסות דקות כל רולדה עד הסוף

  6. להכניס לתנור שחומם מראש 175 מעלות עד להשחמת הבצק

  7. לחמם על האש את חומרי הסירופ ולשפוך על הרולדות האפויות כשהן חמות