קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
יש להמיס את החמאה במיקרוגל, להפריד את אטריות הקדאיף ולשפוך מלמעלה, לערבב עד שכל האיטריות '' רטובות''. להכניס לתבנית שקעים וליצור סלסלאות. לאפות עד להזהבה ב170 מעלות.
בזמן שהסלסלאות בתנור נכין את הקרם: יש לערבב במיקסר את כל המרכיבים ולהקציף לקרם יציב.
יש להמתין לצינון מלא של הסלסלאות ולמלא בקרם.
לקשט בפירות יער, תותים, פירות אחרים, פקאנים מסוכרים, אגוזי מלך ועוד❤