לןגן

סלסלאות קדאיף עם קרם מסקרפונה

מאת: Karin Bar, פורסם: 15/01/2016 | 18:29
סלסלאות קדאיף עם קרם מסקרפונה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. יש להמיס את החמאה במיקרוגל, להפריד את אטריות הקדאיף ולשפוך מלמעלה, לערבב עד שכל האיטריות '' רטובות''. להכניס לתבנית שקעים וליצור סלסלאות. לאפות עד להזהבה ב170 מעלות.

  2. בזמן שהסלסלאות בתנור נכין את הקרם: יש לערבב במיקסר את כל המרכיבים ולהקציף לקרם יציב.

  3. יש להמתין לצינון מלא של הסלסלאות ולמלא בקרם.

  4. לקשט בפירות יער, תותים, פירות אחרים, פקאנים מסוכרים, אגוזי מלך ועוד❤