לןגן

פרוסות תפוח אדמה רכות קרספיות וטעימות

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 15/01/2016 | 17:45
פרוסות תפוח אדמה רכות קרספיות וטעימות

תקציר המתכון: תפוח אדמה ליגה (:

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 2 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לוקחים את התפוח אמדה קולפים וחותכים לפרוסות עבות שמים בסיר עם מים ומבשלים חצי שעה מסננים ( התפוח אדמה לא אמור להתבשל עד לרכות) אח"כ לוקחים צלוחית שמים שמן ותבלינים ומערבבים את פרוסות תפוח אדמה להניח על גבי נייר אפייה משומן בתבנית לפזר את הרוטב שהכנו ולהכניס לתנור 200 מעלות בין 35 ל40 דקות.