לןגן

מיונז ביתי

מאת: Bar Fitoussi, פורסם: 15/01/2016 | 14:16

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 5 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. דבר ראשון כל נמצאים צריכים להיות בטנם' החדר.

  2. שמים את כל הרכיבים חוץ מהכוס שמן במעבד מזון עם וו הסכינים ומפעילים במהירות בינונית.

  3. כשהעיסה מתחילה להסמיך מתחילים לשפוך בהדרגתיות איטית את הכוס שמן עד שהכל מסמיך ונעשה מוצק.

  4. להפסיק את המעבד מזון לשים בצנצנת ולמקרר לנוח.