לןגן

גלילת קינדר

מאת: אתי ממן, פורסם: 14/01/2016 | 16:17
גלילת קינדר

תקציר המתכון: האתגר שלי, ההצלחה של כולנו!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

גלילת קינדר שוקולד לבן

גלילת קינדר שוקולד חלב

אופן הכנה

  1. גלילת שוקולד לבן - ממסים שוקולד לבן, מורחים בתבנית סיליקון מלבן, הופכים ומנערים את יתרת השוקולד, מקפיאים 10 דקות.

  2. מקציפים חלבונים עם סוכר, מוסיפים חלמונים, קמח, אבקת אפיה, תמצית וניל תמצית אגוזי לוז,מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה, מרססים שמן ויוצקים את התערובת, אופים כ20 דקות 170 מעלות, מוציאים מהתנור ומיד מגלגלים את העוגה ומחלצים מהנייר..

  3. מקציפים שמנת מתוקה, מוסיפים קרם אגוזי לוז, פותחים את העוגה, מורחים מהקצפת ושוב מגלגלים.

  4. מוציאים את התבנית מהמקפיא, מכניסים את העוגה, מכסים עם יתרת השוקולד, מקפיאים שוב 10 דקות.

  5. הופכים את העוגה על מגש, בעדינות מחלצים מהתבנית, טוחנים בבלנדר שוקולד חלב, מקשטים מעל (מדביקים את השוקולד עם שוקולד לבן מומס), מניחים שוקולד קינדר לקישוט..

  6. גלילת שוקולד חלב - ממסים שוקולד חלב, מורחים בתבנית סיליקון מלבן, הופכים ומנערים את יתרת השוקולד, מקפיאים 10 דקות.

  7. מקציפים חלבון עם סוכר, מוסיפים חלמונים, קמח, קקאו, תמצית וניל, תמצית אגוזי לוז, מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה, מרססים שמן ויוצקים את התערובת, אופים כ20 דקות 170 מעלות, מוציאים מהתנור ומיד מגלגלים את העוגה ומחלצים מהנייר...

  8. מקציפים שמנת מתוקה, אבקת מוס נוגט, פותחים את העוגה, מורחים מהקצפת ושוב מגלגלים.

  9. מוציאים את התבנית מהמקפיא, מכניסים את העוגה, מכסים עם יתרת השוקולד, מקפיאים שוב 10 דקות.

  10. הופכים את העוגה על מגש, בעדינות מחלצים מהתבנית, ממסים שוקולד חלב, מעבירים לשקית זילוף, גוזרים חור קטן ומזלפים, מקשטים עם שוקולד קינדר.