לןגן

בייגלה שומשום

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 14/01/2016 | 00:10
בייגלה שומשום

תקציר המתכון: בייגלה שומשום..🍀

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 3, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנתי את הכמות לפי העין. לשים לב לנוזלים.. להכין עם כוס מדידה. לקערת המקסר -קמח כף שמרים מלאה . סוכר ומעט מים להתחיל לערבל ולאט להוסיף את הנוזלים כנל לגבי השמן..מלח בסוף. לא היה לי זמן...אז התפחתי התפחה אחת קצרה של כ 20 דק פלוס.. חילקתי לכדורים פתחתי את הכדור עם היד..על משטח משומן..לגלגל לנקניק ארוך ולסגור קצוות.

  2. בקערה למלא מים ..להכניס את הבייגלה למים ולהניח על נייר האפיה. התפחתי עוד כ 10 דק צרחתי ביצה ומעל שומשום. לחמם תנור 190 מע טורבו..ולהכניס לאפיה להוציא כאשר זה אפוי כ 15 -20 דק תהנו הילה💟 אני מיהרתי אפיתי על חום גבוה ולמעלה בתהור לכן הם נפתחו מעט.. אבל העיקר הטעם..ככה זה כשרעבים😘